12 мар. 2005 г., 21:59

Обичам Ива 

  Поэзия
1305 0 1


                            Обичам Ива

О
тново гледам твойта снимка

Безгрижна, радостна, засмяна.

И не искам и не мога да повярвам,

Че всичко свърши и теб те няма.

А толкова хубаво ни беше някога,

Молехме се да останем вечно двама.

И дори да изчезна като полъха на вятъра

В сърцето ми една едничка мисълта остана:

Аз мило много, много те обичам.


                                                                                                       12.03.2005

© Иво Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??