Обичам Ива
Отново гледам твойта снимка
Безгрижна, радостна, засмяна.
И не искам и не мога да повярвам,
Че всичко свърши и теб те няма.
А толкова хубаво ни беше някога,
Молехме се да останем вечно двама.
И дори да изчезна като полъха на вятъра
В сърцето ми една едничка мисълта остана:
Аз мило много, много те обичам.
12.03.2005
© Иво Йорданов All rights reserved.