21 дек. 2008 г., 08:48

Обичам се 

  Поэзия
889 0 8

           Обичам се

 

Аз се раждам всеки миг

и желая да ме има

в тоз живот така велик

и през тази бяла зима.

 

Аз се раждам всеки миг

в мойто творчество незримо

и в последния си вик

ще желая да ме има.

 

Аз се раждам всеки миг

и безспорно се обичам,

но със всеки е така -

не, не бързай да отричаш.

 

Все пак хора сме, нали,

и желаем да ни има;

малко смелост събери

и за тази снежна зима...

                                  25.12.1986 г.

                                  гр. Търговище

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??