24 дек. 2009 г., 15:22

Обичам те... 

  Поэзия » Любовная
985 0 3

Обичам те, дори когато ти се сърдя, дори когато казвам че те мразя, но в мен единствено гласът шепти, че всичко за мен си ти..

Обичам те дори когато плача и от твой те думи ме боли, но утре зная пак ще търся твой те очи…

Обичам те, безумно, лудо и пламъчета ще откриеш в мой те очи, ревнувам, страдам и за твой те ласки аз копнея…

Презирам всеки ден щом те няма теб до мен…

И ако утре пак ти кажа мразя те – то знай, че сърцето ми сломено единствено за теб тупти, а думите изречени напразно са отражение на моята тъга, която поражда се от липсата на малко нежност, малко топлина липсата на теб до мен сега…

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Има леки граматически грешчици, но не се забелязват много. И аз те обичам!
  • Чувствена творба, браво!
  • всеки път, когато искаме а не можем да кажем "обичам те" изричаме някоя лъжа ..
    много красиво поздравления и дано отговорът е поне толкова лиричен
Предложения
: ??:??