30 апр. 2008 г., 20:40

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
1319 0 6


      Обичам те

 

Дали очите си ще скриеш
и погледът ще помрачи
във светското страдание
една любов обречена.

 

Дали очите си ще скрия
от твоето сърце
и дълго лекове ще търся
във бремето на любовта.

 


Обичам те,
нима бе истина
една игра във пламъци,
една любов, тъй искрена,
продала мен и теб
в морала на века.

© Елеонора Миладинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??