30.04.2008 г., 20:40 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1317 0 6


      Обичам те

 

Дали очите си ще скриеш
и погледът ще помрачи
във светското страдание
една любов обречена.

 

Дали очите си ще скрия
от твоето сърце
и дълго лекове ще търся
във бремето на любовта.

 


Обичам те,
нима бе истина
една игра във пламъци,
една любов, тъй искрена,
продала мен и теб
в морала на века.

© Елеонора Миладинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??