9 нояб. 2004 г., 12:45

Обичам те 

  Поэзия
2103 1 1

Обичам те

 

Истина е! Аз те обичам!

Не се съмнявай и миг в това.

Защо ми е да ти го казвам?

Ако не вярвам в това.

Защо иначе, ще се боря за теб?

Ако не си единствен за мен.

Защо ще ми е тъжно без теб?

Ако има и други за мен.

Защо да съм готова на всичко за теб?

Ако за мен си просто играчка.

Вярвай ми! Обичам само ТЕБ!

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е сладко...
    Миличка, обичай и бъди обичана!!!
Предложения
: ??:??