Обичам Те
Ти влезе тихичко и леко на пръсти,
вратата притвори, сякаш без шум,
приседна до моето тяло
и каза "Обичам Те" и излезе навън!
Но защо излезе навънка, кажи ми,
нима не разбра за мойта любов,
или искаш да бъдеш свободна,
а аз да съм вечно верен до гроб!
Не мога без тебе вече, любима,
не мога да чакам твойта любов,
аз искам сърцето и тебе, любима,
изгаря сърцето и мойта любов!
Върни се при мене отново във къщи,
притваряй вратата отново без шум,
но недей да разстройваш сърцето, любима,
Обичам те нежно - прекрасна любов!
© Виктор Все права защищены