8.12.2007 г., 13:18 ч.

Обичам Те 

  Поезия » Любовна
624 0 2

Обичам Те

Ти влезе тихичко и леко на пръсти,

вратата притвори, сякаш без шум,

приседна до моето тяло

и каза "Обичам Те" и излезе навън!

 

Но защо излезе навънка, кажи ми,

нима не разбра за мойта любов,

или искаш да бъдеш свободна,

а аз да съм вечно верен до гроб!

 

Не мога без тебе вече, любима,

не мога да чакам твойта любов,

аз искам сърцето и тебе, любима,

изгаря сърцето и мойта любов!

 

Върни се при мене отново във къщи,

притваряй вратата отново без шум,

но недей да разстройваш сърцето, любима,

Обичам те нежно - прекрасна любов!

 

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта трябва да се раздава!Покажи й,че я обичаш!Всеки заслужава да бъде обичан!
  • Ти каза ли й за твоята любов?!Направи го,ако не си!Кажи й за тези силни чувства!!!
Предложения
: ??:??