23 дек. 2007 г., 12:23

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
1095 0 10

Аз мразя те, защото идваш в съня ми, без да си желан...

В илюзия живея нощем, а после будя се сама.

Аз мразя те, защото ти си красив и винаги студен.

Обладаваш всичко мое, а вечно няма те до мен.

Аз мразя те, защото искам далеч да си от мен сега,

а ти навсякъде си с мене, превзел си моята душа.

Аз мразя те, защото вечно сравнявам другите със теб.

Душата ми остава празна и лед е моето сърце.

Аз мразя те, защото виждаш, че всичко води те към мен,

ала вечно го отричаш. Харесва ти да бъда в плен.

Аз мразя те, защото нямам приятели дори сега,

защото теб избрах пред тях, а останах днес сама.

Аз мразя те, защото виждам всичко с твоите очи.

Сякаш вече нямам име... Всичко в мене промени.

Аз мразя те, защото тръгвам, без да зная накъде.

Всяка крачка уморена с твойто име ме зове.

Аз мразя те, защото зная - две думи крия в моето сърце.

И тези думи мразя с тебе, но казвам ги - обичам те!

 

© Гергана Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??