24 янв. 2009 г., 23:12

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
705 0 0

Обичам те

и ти обичаш мен!   

Погледнеш ли ме, онемявам,  

краката ми се подкосяват,

с усмивка ме пленяваш, 

държиш сърцето ми в плен. 

Докосваш ме с гласа си нежен

и политам без криле.  

Обичам те

и ти обичаш мен!

Обичам те. 

 

  14.02.2007г.

 

 

 

© АСЕТО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??