Обичам те
и ти обичаш мен!
Погледнеш ли ме, онемявам,
краката ми се подкосяват,
с усмивка ме пленяваш,
държиш сърцето ми в плен.
Докосваш ме с гласа си нежен
и политам без криле.
Обичам те
и ти обичаш мен!
Обичам те.
14.02.2007г.
© АСЕТО All rights reserved.