Сърцето ми тупти отново
с ритъма на любовта,
и пее най-щастливата си песен нежно.
Щастлива съм и всеки миг с теб
за мен е истинско блаженство.
Магия или пък съдба?
Каквото и да е, дано да бъде вечно.
Как чувствата си по-красиво аз да изразя?
"Обичам те горещо!"
© Звезделина Василева Все права защищены