12 окт. 2014 г., 11:53

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
1193 0 3

Обичам те сега, когато си далеч.

Обичам те сега, когато съм сама.

За теб може би я няма любовта,

но тя гори в нашите сърца.

Обичам те както в първия ден,

обичам те с всеки удар на моето сърце.

И не ще се промени това,

дори да си на края на света.

Разстоянието разделя тела а не души,

защо на нас попречи ни?

Ревността е знак на любовта,

защо остави ме сама?

Исках гласа ти поне веднъж на ден да чувам

и за целувките ти да жадувам.

Обичам те с всеки следващ ден 

и пречка за това не ще са нито обидите,

нито наранената ми душа.

Вечността е моя, за да ти докажа,

че за теб искам да се боря - и ще ти покажа,

Всеки път щом пред огледалото застана,

виждам само кървавата рана.

И в очите даже се разчита,

как до болка силно те обичам.

Всеки друг еднотипен е за мен,

щом няма твоето сърце.

Обещах ти любовта,

а сега съм част от лошата съдба.

Искаше ми се с теб всичко да опитам

и всеки ден в любов да ти се вричам.

Въпреки това позволих на страха

да отнеме това що ми е най-ценно на света.

© Диляна Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много Ви благодаря !!!!
  • Стихотворение на едно страдащо момиче по изгубената любов.
    Пожелавам ти отрезвяване и истинско и ведро настроение само за творчество! Направи това и сама ще разбереш колко помага!
    Прегръщам ти и много нови успехи!
  • Много обично стихотворение
    от едно младо, влюбено сърце!
Предложения
: ??:??