21 янв. 2014 г., 22:41

Обичам те 

  Поэзия » Любовная
710 0 1

Обичам те.

В събуждането на зората,

в росата по зелената трева,

във ручея, роден от планината,

в забързания ход на вечността.

 

Обичам те.

В отминалата есенна позлата,

във вятъра целуващ вечерта,

във чайката, кръжаща над водата,

във пръските студени на дъжда.

 

Обичам те.

С усмивката на идващото утре,

с ръката вплела моята ръка,

с очите ти – два фара в тъмнината.

Обичам те - със тяло и душа.

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубав стих, добра идея, хареса ми като цяло.
    Ако се оправят последните два реда... може би ще стане чудесен.
    Поздрави!
Предложения
: ??:??