29 июл. 2009 г., 22:27

Обичам те... 

  Поэзия » Любовная
1538 0 48

 

 

                                                  Намери ме,
                    намерих  те
                    в миг 
                    безбрежно тъжен, тих…
                    а пътят ми,
                    от тебе озарен,
                    е лек
                    и толкова красив…

                    и пак
                    заспиват
                    кротко
                    мислите ми нежни
                    в слънчогледите,
                    за да сънуват
                    теб
                    в нощите ми бели…

                    и пак
                    съм цяла
                    и красива,
                    по-бяла от преди,
                    и цвете съм,
                    с любов поникнало -
                    дар Божи
                    в твоите очи…
 

 

 

                                                  МУЗИКА... Love Divine 

 

                        http://www.youtube.com/watch?v=Ug3zFPdeohg&feature=relate

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??