6 янв. 2018 г., 22:26

Обичам те любов 

  Поэзия
614 0 4

Давах много, раздавах се за грешни хора, 
давах от себе си, но не получих нищо. 
Срещнах те във болницата в коридора
и разбрах, че ти за мене ще си всичко! 

 

Покани ме на среща доста пъти, 
отказвах ти от срам и страх. 
Но усъзнах, че сърцето ще тупти, 
след първата ни среща проумях...

 

Колко по различно ще е с теб,  любов. 
Колко ще е хубаво да сме двама. 
Колко мога да ти дам в този свят суров, 
колко без лъжи и драма. 

 

И така, обикнах те във онзи странен ден, 
сякаш нещо се весели във мен. 
И знаеш ли раздавах се за грешни хора, 
но теб оставам най-голямата любов която притежавам!!! ❤️

© Денислава Донева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??