25 февр. 2008 г., 16:47

Обичам те, пролет! 

  Поэзия
961 0 9

Ти идваш, пролет.

Моя бяла пролет.

Дишаш в тревите

и пееш с листата,

там, под асмите.

Очаквана със слънце.

Дочакана със обич.

На теб се усмихва

първо с нежност кокиче.

Душата ми сгряваш.

Със живот ме даряваш.

Прегръщаш мечтите

и с теменужен поглед

пленяваш отново очите.

Ти идваш, пролет.

Моя вълшебна

и прекрасна.

Обичам те, пролет.

Моя бяла пролет.

 

Т.К.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??