14 янв. 2023 г., 21:32

" Обичам всичко да е сгушено" 

  Поэзия » Философская
229 0 0

"Обичам всичко да е сгушено-

всичко да е беззащитно, мило.

Обичам тайно да подслушвам,

обичам много сгушената сила.

 

Обичам всичко да е вятърно

и да политам несмутена.

Обичам да ме гледат като на театър

и да си шушнат възмутени.

 

Обичам всичко да е чудно,

да съм различна, странна, дива.

Обичам да съм просто будна.

Затуй не мога да заспивам."

 

© Веси Филипова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??