14.01.2023 г., 21:32 ч.

" Обичам всичко да е сгушено" 

  Поезия » Философска
227 0 0

"Обичам всичко да е сгушено-

всичко да е беззащитно, мило.

Обичам тайно да подслушвам,

обичам много сгушената сила.

 

Обичам всичко да е вятърно

и да политам несмутена.

Обичам да ме гледат като на театър

и да си шушнат възмутени.

 

Обичам всичко да е чудно,

да съм различна, странна, дива.

Обичам да съм просто будна.

Затуй не мога да заспивам."

 

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??