18 мая 2010 г., 10:10

Обичам всичко в теб 

  Поэзия » Любовная
1172 0 15

Обичам всяка точица по теб.

И бръчица. И петънце. И сянка.

И погледа ти строг. И твоя тен.

Обичам всичко, заедно с дъха ти.

И твоя гняв. И кроткия ти миг.

Долавям и в съня как равно дишаш.

Обичам те до болка и до вик!

Обичам те. Обичам те, обичам!

Със крехките си сили на жена –

отдадена и влюбена до крясък,

ще легна и на кладата до теб...

А птици ще се любят във прахта ни...

 

© Людмила Билярска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??