2 февр. 2010 г., 20:19

Обичаме до сълза 

  Поэзия » Любовная
794 0 2

Добре дошла си вътре в мен,
не си отивай, не ме забравяй!
Обичай! Обичай само мен,
никога не ме ранявай!

Плачем! Смеем се от радост и тъга...
километри дълги ни делят.
Обичаме! Обичаме до сълза
и с воля милите ще сразя!

Боли! Боли ме, че не си до мен,
обедняват всички сетива!
Плача тихо, плача всеки ден,
обичам те със сърце от любовта!

... и всичко това го написах за теб
и нека потънем в любовен пирует...

 

 

Посветено на моето мъниче, което в момента се намира далеч от мен...  Липсваш ми! Обичам те!

© Антонио Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??