Обичате ли?
Боли ли?
Мен да.
Физически дори.
Сърцето ми не може да приеме,
че никога няма да си в ръцете ми.
Никога няма да разбереш,
колко те обичам...
Иска ми се да го изкрещя,
но пак няма да чуеш.
Остава ми само да заплача,
докато си в ръцете на друг.
Трябва да те забравя.
Да продължа напред.
Но дори когато Смъртта
дойде за мен и ме попита:
"Обичаш ли я още?"
ще кажа да...
© Иван Георгиев Все права защищены