26.02.2019 г., 23:08 ч.

Обичате ли? 

  Поезия » Любовна
592 2 0

Обичате ли?

Боли ли?

 

Мен да.

Физически дори.

 

Сърцето ми не може да приеме,

че никога няма да си в ръцете ми.

 

Никога няма да разбереш,

колко те обичам...

 

Иска ми се да го изкрещя,

но пак няма да чуеш.

 

Остава ми само да заплача,

докато си в ръцете на друг.

 

Трябва да те забравя.

Да продължа напред.

 

Но дори когато Смъртта

дойде за мен и ме попита:

"Обичаш ли я още?"

ще кажа да...

© Иван Георгиев Всички права запазени

:))

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??