Животът те сграбчва с ледени пръсти.
Последна целувка и нова сълза.
Стоя сам уморен от чувства,
мъча се да бъда силен пред теб.
За какво се борех и какво аз исках,
отдавна забравих, на теб подчинен.
Душата окована теб проклина,
Твоето име в кошмара си крещя.
О, вина...
Луд ли съм или ще полудея?!
Искам всичко да изкажа с една простичка сълза.
Защо уморен съм и в сърцето напира тъга?!...
Всичко имам и пак не стига!
Кажи ми какво ми липсва?
Какво не е наред?
Защо очите превърнаха се в лед?
Сърцето - в пустиня?
А душата - в скитник?
Луд ли съм или полудявам?
Разговарям със снимки в прашни спомени, заровил глава.
Пия вино и с алкохолна наслада, твоето име проклинам,
за да разбера в самотата на нощта,
че в него себе си откривам,
че цяла е моята вина,
че изградил съм свят от суета.
Не мога с теб да се преборя!
Ти ме разпръсваш,
като шепа пясък,
целунат от полъха на вятъра в пустиня.
Ти си моето огледало,
огън в кървящите рани на моята душа.
Къде е любовта?
За нея нямам сили повече да споделя.
Уморен съм и обладан от лудостта!!!
Искам всичко да направя по твоите правила,
но никога не ще да стигне!
Ще ме обвиняваш,
докато гневът и страхът не се скрият в меланхолията на моята вина,
не престана да викам без глас,
само да изпищя - "Обичам те!",
прости ми и нека да умра,
спокоен, че щастлив направил съм те,
Поне така.
© Димана Все права защищены