1 дек. 2011 г., 20:11

Облагородяване 

  Поэзия » Любовная
386 0 3

Облагородяване

 

Щастлив съм тази пролет, че се влюбих.

И туй красиво чувство е във мен.

Във Лабиринтите не се загубих

и с него аз се чувствам награден.

 

И нашата любов е споделена.

Животът ни не почва със лъжа.

          Не ни заплашваха при туй с остена.

Юларът на живота си държа!

 

От любовта аз с пълни шепи вземам

и без остатък давам своя дял.

Така че имам щастие за трима.

И смятам, че и тука съм успял!

 

Когато ти със шепите раздаваш,

душата ти се къпе в светлина.

И от любимия щом получаваш,

изпразваш си сърцето от Злина.

 

Туй чувство мен ме облагородява!

И аз се чувствам истински честит...

О, в него аз не търся лесна слава,

а моя свят, едва от мен открит…

 

 

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??