Непредсказуем порив ме обхваща.
Не съм в лудост, а в екстаз.
Безразлично ми е всичко,
но и любопитство ме изгаря.
В ръцете ми е Обрата на Живота.
Импулсивното решение е ключа
за великото вълнение.
Няма знаците да търся, а
сама ще ги създам с мисълта си.
Съдбата си сама да начертая
е като в приказката да мечтая.
Всичко би било възможно,
ако рамо му подам.
Много е хубав стиха ти София!