Образно казано
ReмаТе
Най не понасям
да разтягам локуми
в изумрудени залези
на златно небе -
умерени думи,
малко метафори -
прелива поезията
от пияни мъже.
И бленуват химери
измислят си истини
- всичко е липса
на нежни ръце,
любовта не оставя
место за сравнение
освен да обичаш
с едното сърце.
© Людмил Ангелов Все права защищены