21.10.2015 г., 19:06 ч.

Образно казано 

  Поезия » Философска
449 0 0

Образно казано

ReмаТе

 

Най не понасям
да разтягам локуми
в изумрудени залези
на златно небе -


умерени думи,
малко метафори -
прелива поезията
от пияни мъже.

 

И бленуват химери
измислят си истини
- всичко е липса
на нежни ръце,

 

любовта не оставя
место за сравнение
освен да обичаш

с едното сърце.

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??