6 мая 2007 г., 16:29

Обречена от твоите лъжи... 

  Поэзия
765 0 11

Било ли е? Не питам! Но ти знаеш как
години дълги с твоята любов живях.
Една сълза  ме съживяваше и пак
горещата следа постави в многоточие.



Поредица от спомени с теб делях -
прелели бяха в сладко пълноводие
от нежност. Трепетите мои скрих,
а мислите подхранвах с всеки знак.



Извечният покой на истинската ми значимост
обречен бе от явните лъжи -
като листо под напора на вятър вечен,
поел и запокитил го за дълги дни.



Днес мракът ме поглъща неусетно
и дави ме в свойта зла тъма. Но глътка
ще поема от живителната своя същност,
за да доплувам със сетни сили до брега.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??