22 мар. 2012 г., 15:13

Обреченост 

  Поэзия
584 0 1

Между две слова е вкопчен,

между две слова обречен.

Все тъй страдащ и бездомен

е духът ми вечен.

 

Търсещ, бродещ, лъкатушещ,

искащ, молещ, чакащ,

дебнещ, изкушаващ,

вкопчен между две слова.

 

Обичан някога, а вече изоставен,

обичан, а сега безпътен,

духът ми, вкопчен между две слова,

броди из вечността.

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??