25 июл. 2019 г., 13:17

Объркано 

  Поэзия » Гражданская
456 0 0

      Объркано

Облаци неканени,

изгрева ни скриха...

Ветрове настръхнали,

с мощен глас завиха...

 

Мрак ни хитро дебне,

тайно се промъква

и без да се усетим,

нещо ни отмъква...

 

Свят зъл, настръхнал,

е с луди крачки тръгнал

от изтока към запад...

 

И чакаме отново

пак слънце да огрее,

за да оцелеем...

© Павлина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??