25 jul 2019, 13:17

Объркано 

  Poesía » Civil
461 0 0

      Объркано

Облаци неканени,

изгрева ни скриха...

Ветрове настръхнали,

с мощен глас завиха...

 

Мрак ни хитро дебне,

тайно се промъква

и без да се усетим,

нещо ни отмъква...

 

Свят зъл, настръхнал,

е с луди крачки тръгнал

от изтока към запад...

 

И чакаме отново

пак слънце да огрее,

за да оцелеем...

© Павлина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??