Объркано
Облаци неканени,
изгрева ни скриха...
Ветрове настръхнали,
с мощен глас завиха...
Мрак ни хитро дебне,
тайно се промъква
и без да се усетим,
нещо ни отмъква...
Свят зъл, настръхнал,
е с луди крачки тръгнал
от изтока към запад...
И чакаме отново
пак слънце да огрее,
за да оцелеем...
© Павлина Иванова All rights reserved.