Обърнато небе ми е душата,
изливам като дъжд слова,
утехата до мен Позната
прегръща, осветява ми деня.
Заплаче ли сърцето ми от болка
или лъчи на слънце осветят,
деня ми труден омагьосват
и думите самички се редят.
Най-хубавото със сърцето виждам,
най-лошото - с отворени очи,
моментите на слабост ги предвижвам,
отварям за мечтите си врати.
Понякога сълзите ми напират
изливат се от езера красиви,
понякога от устни думите преливат,
понякога са плахи, мълчаливи.
Обърнато небе ми е душата.
В безкрайни дни усмихната вървя.
Дори и безутешно да заплача,
не чувствам нивга самота.
© Ивелина Цветкова Все права защищены
най-лошото - с отворени очи,"
Браво!