7 апр. 2008 г., 11:52

Очакване 

  Поэзия » Любовная
1095 0 22

Разкъсах се от дългото очакване,

а нощни сенки в стаята играят

и всяка сянка все на теб прилича,

но неусетно в утрото се разстаяват.

 

В прозореца дъждът акордно плаче

и тънки струйки стичат се в земята,

а на разсъмване звездите още чакат,

не бързат да заспиват в светлината.

 

Нощта си тръгва, бавно се протягат

мъглите след дъжда и се разпръсват,

и с утрото една надежда бяла

се ражда, ще се върнеш, обич късна..

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??