19 февр. 2018 г., 00:15

Очакване 

  Поэзия » Любовная
274 0 0

Залезът докоснал хоризонта,

протяга пръсти към отминалия ден.

Наднича, иска да я зърне,

а тя нехае, очаквана…

 

Едва успял да мигне,

потъва огненото му кълбо,

във орбита предначертана.

Сумракът е сбъдната им мечта!

© Константин Корадов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??