Feb 19, 2018, 12:15 AM

Очакване 

  Poetry » Love
273 0 0

Залезът докоснал хоризонта,

протяга пръсти към отминалия ден.

Наднича, иска да я зърне,

а тя нехае, очаквана…

 

Едва успял да мигне,

потъва огненото му кълбо,

във орбита предначертана.

Сумракът е сбъдната им мечта!

© Константин Корадов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??