7 янв. 2020 г., 06:59

Очакване 

  Поэзия » Любовная
762 1 0

Очаквах те  - красива, нежна

да дойдеш ти при мен

и душата моя безнадеждна

да намери своя ден

 

Очаквах, но това не стана

появи се ти и избяга изведнъж,

а моята любов мечтана

отми я падналия дъжд

 

05.07.2003г.

 

 

 

© Деян Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??