Очаквах те - красива, нежна
да дойдеш ти при мен
и душата моя безнадеждна
да намери своя ден
Очаквах, но това не стана
появи се ти и избяга изведнъж,
а моята любов мечтана
отми я падналия дъжд
05.07.2003г.
© Деян Антонов All rights reserved.