7.01.2020 г., 6:59 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
765 1 0

Очаквах те  - красива, нежна

да дойдеш ти при мен

и душата моя безнадеждна

да намери своя ден

 

Очаквах, но това не стана

появи се ти и избяга изведнъж,

а моята любов мечтана

отми я падналия дъжд

 

05.07.2003г.

 

 

 

© Деян Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??