8 сент. 2005 г., 14:20

Очакването 

  Поэзия
1168 0 0
Очакването,
за насладата,
от съвършенството,
което след миг
ще ни заслепи,
ще ни обърка,
ще ни остави,
поразени
да чакаме
неговото следващо желание!

© Красимира Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??