8 sept 2005, 14:20

Очакването 

  Poesía
1169 0 0
Очакването,
за насладата,
от съвършенството,
което след миг
ще ни заслепи,
ще ни обърка,
ще ни остави,
поразени
да чакаме
неговото следващо желание!

© Красимира Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??