Sep 8, 2005, 2:20 PM

Очакването 

  Poetry
1170 0 0
Очакването,
за насладата,
от съвършенството,
което след миг
ще ни заслепи,
ще ни обърка,
ще ни остави,
поразени
да чакаме
неговото следващо желание!

© Красимира Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??