21 апр. 2008 г., 22:29

Очи 

  Поэзия
811 0 2



                                                   "Две хубави очи. Душата на
                                                   дете... в две хубави очи -
                                                   музика, лъчи."
                                                                               (П. Яворов)


Едни очи ме гледат от екрана,
очите на дъждовна синева.
Едни очи - невинност бяла,
ме молят тихичко да ги спася.

Едни очи - две пролетни цветчета,
окъпани са целите в роса.
Едни очи, по детски търсещи утеха
някъде в  човешките сърца.

Едни очи ме молят за надежда,
протягат пак към мен ръка.
Очите - огледало на тъгата детска...
Да можех, ехх... надежда
                                    да им подаря!...



© Истинска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нека върнем светлината и надеждата в детските очи!Те го заслужават!
  • Очите-огледалото на душата.
    Трябва само да погледнем в
    това огледало.Поздрави от
    мен и усмивки!
Предложения
: ??:??