5 февр. 2019 г., 12:30

Очи 

  Поэзия » Любовная
709 2 2

В очите ти загубиха се всичките
открити и незнайни светове.
Откриха там звезди мечтите си
по непознатите омайни брегове.
 
Потаен блясък там сияе
и мене - скитникът - зове,
към него тръгвам аз омаян
и нищо няма да ме спре -
 
защото няма по-прекрасни,
от твойте омагьосващи очи.
Стихийно, с трепета си бесен,
погубвали безброй души.
 
И аз, опустошен и коленичил,
във твойта красота мъглява,
ще изкрещя, че те Обичам,
дори и тъй да ми тежиш отляво.

© Александър Охрименко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??