10 февр. 2011 г., 10:58

Очите 

  Поэзия » Любовная
580 0 4

не влагам мъдрост

в  любовта

очите ме издават

блестят - светнали до тъмно

безмълвно ме разголват

сипят думи и

съблазни

празници окъпани...

когато любовта застане

на пътя

животът се огъва

в болка

или лети като лтица

богата съм -

имам крила

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??