не влагам мъдрост
в любовта
очите ме издават
блестят - светнали до тъмно
безмълвно ме разголват
сипят думи и
съблазни
празници окъпани...
когато любовта застане
на пътя
животът се огъва
в болка
или лети като лтица
богата съм -
имам крила
© Дима Всички права запазени
полетиш, където си поискаш...
раскошен стих, мила Дима..
сърдечен поздрав.