14 сент. 2017 г., 23:03

Очите ѝ вече не виждам 

  Поэзия » Философская
257 0 0

Аз бавно превръщам се в пепел

       ( не мога да бъда спасен ).

    Очите ѝ вече не виждам...

( те бяха едничък ми лек ).

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??