Sep 14, 2017, 11:03 PM

Очите ѝ вече не виждам 

  Poetry » Phylosophy
261 0 0

Аз бавно превръщам се в пепел

       ( не мога да бъда спасен ).

    Очите ѝ вече не виждам...

( те бяха едничък ми лек ).

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??